Rondine Cittadella della Pace – stipendija

Ukoliko ste završili dodiplomski studij i želite nastaviti daljnje obrazovanje iz oblasti različitih tema vezanih za izgradnju mira i rješavanje sukoba kroz sudjelovanje na različitim treninzima i seminarima, ovo je prilika za vas. Rondine Cittadella della Pace poziva bh. studente da se pridruže njihovom programu obuke 2018/2020. godineOdabranim mladim stručnjacima će biti omogućena finansirana stipendija (putne troškove pokriva kandidat).

Svi potencijalni kandidati koji se žele prijaviti treba da budu starosne dobi od 21 do 28 godina, završen dodiplomski studij iz oblasti civilnog društva i spremni provesti dvije godine svog života radeći na različitim temama vezanim za izgradnju mira i rješavanje sukoba kroz sudjelovanje na različitim treninzima i seminarima, zajedno s akademskim programom (master ili neki drugi veći oblik specijalizacije). 
Rok za prijavu je 26. januar 2018. godine. 

Svi potrebni dokumenti trebaju biti poslani na international@rondine.org.

Za daljnje informacije posjetite sljedeću vezu: www.rondine.org/en ili pišite na international@rondine.org ako trebate određena pojašnjenja o prijavi (te informacije su uključene u paket).

You may also like...