“Let’s talk about Internationalisation!”

Poziv:

U okviru Erasmus+ sporazuma između Univerziteta u Sarajevu i Radboud univerziteta (Nizozemska) omogućena je mobilnost na staff week pod nazivom: “Let’s talk about Internationalisation!”

Kada i gdje?

Staff week će se održati od 14/05/2018 do 18/05/2018. godine, a mjesto dešavanja je Radboud Univerzitet, Nijmegen, Nizozemska.

Ko se može prijaviti?

S obzirom da je tematika staff week-a implementacija internacionaliazcije, strategija komunikacije između univerziteta, problematika “međunarodnih učionica”, održivost međunarodnih programa, mogu se prijaviti administrativno i akademsko osoblje Univerziteta u Sarajevu koji se bave međunarodnom saradnjom (prodekani za međunarodnu saradnju, koordinatori za međunarodnu saradnju, stručni saradnici za međunarodnu saradnju, koordinatori međunarodnih programa, koordinatori ureda za razvoj karijere).

Koliko stipendija je dostupno?

Dostupne su dvije (2) stipendije.

Šta stipendija uključuje?

  • dnevnica: 160 € x 7 dana
  • putni troškovi: 275 €

Troškovi vize i osiguranja nisu uključeni te iste snosi kandidat sam, ukoliko je potrebno.

NAPOMENA: kotizacija za učešće na staff week-u je 325 € te će taj iznos biti oduzet od stipendije.

Kako se prijaviti?

Prijavljujete se online, putem linka: https://www.ru.nl/io/english/internationalisation/staff-training-week/virtuele-map-2015-en-registration-forms-standaard/registration-form-staff-training-week/

Rok za prijavu:

  • 1.mart 2018. godine

Više informacija o staff week-u:

 

You may also like...