Erasmus+ Middlesex univerzitet, konkurs, staff week, 17/18

Poziv:

U okviru Erasmus+ sporazuma između Univerziteta u Sarajevu i Middlesex univerziteta (UK) omogućena je mobilnost na staff week pod nazivom: Where am I going and why? Developing the potential of international student and staff mobility. Cilj programa je da se stimulira diskusija i razmjene iskustava iz oblasti internacionalizacije. Kroz ovu obuku učesnici će imati priliku da pogledaju primjere dobre prakse od strane svih partnera, te da se da odgovor na pitanja: kako mobilnost studenata i osoblja pomaže strateškim ciljevima univerziteta, na koji način je međunarodna mobilnost prepoznata, da li je mobilnost osoblja prepoznata kao profesionalno usavršavanje, i ostalo.


Kada i gdje?

Staff week će se održati od 21-25. maja 2018. godine, a mjesto dešavanja je Middlesex Univerzitet, London, Velika Britanija.


Ko se može prijaviti?

S obzirom da se radi o staff week-u za međunarodnu saradnju, može se prijaviti samo akademsko i administrativno osoblje Univerziteta u Sarajevu koje je uključeno u implementaciju međunarodne mobilnosti studenata i osoblja (prodekani, koordinatori).


Koliko stipendija je dostupno?

Dostupne su dvije (2) stipendije.


Šta stipendija uključuje?

  • dnevnica: 160 € x 7 dana
  • putni troškovi: 275 €

Troškovi vize i osiguranja nisu uključeni te iste snosi kandidat sam, ukoliko je potrebno.


Kako se prijaviti?

Prijavljujete se tako što se registrujete preko online platforme. Vaša registracija ne znači da se dobili stipendiju. Nakon pregleda svih dobijenih, Middlesex univerzitet će obavijestiti one koji su dobili stipendiju.

Link za prijavu: https://www.eventbrite.co.uk/e/middlesex-university-11th-annual-erasmus-international-staff-mobility-week-tickets-43340916849


Rok za prijavu:

  • 18. mart 2018. godine

Informacije o staff week-u: https://www.eventbrite.co.uk/e/middlesex-university-11th-annual-erasmus-international-staff-mobility-week-tickets-43340916849

You may also like...